Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Zakelijke lunch - vergaderlunch Zoetermeer

 
 
 
-
Home » Zakelijke vergader lunch Zoetermeer Bel nu » 079 - 36 20 747

Wij verzorgen uw zakelijke lunch in Zoetermeer

 

Heeft u binnenkort een vergaderlunch en zoekt u een cateraar in Zoetermeer om uw gezelschap te voorzien van heerlijke gerechten? Saladerie Excellent verzorgt uw zakelijke lunch tot in de puntjes. Onze gerechten zijn huisgemaakt van de meest verse ingrediënten.

 

Maak indruk met een zakelijke lunch van Saladerie Excellent Zoetermeer

Wanneer u indruk wilt maken op uw zakelijke relaties, laat uw vergaderlunch dan organiseren door Saladerie Excellent in Zoetermeer. We bieden een grote variëteit aan lunchgerechten, zoals:

 

  • Luxe belegde broodjes
  • Lunchpakketten
  • Uitgebreid buffet
  • Hartige hapjes
  • Maaltijdsalades
  • Sandwiches
  • Huisgemaakte saladeschotels

 

Kwaliteit en smaak

De ingrediënten voor uw vergaderlunch zijn altijd vers en de gerechten huisgemaakt door Saladerie Excellent Zoetermeer. We kopen zelf alle ingrediënten in, zodat we zeker zijn van de juiste kwaliteit en de beste smaak. Ook weten we hierdoor precies welke producten er in onze gerechten verwerkt zijn, wat het gemakkelijker maakt om het menu aan te passen voor speciale diëten of allergieën.

 

Service en gemak

Naast kwaliteit en smaak bent u voor uw vergaderlunch bij Saladerie Excellent Zoetermeer altijd verzekerd van de beste service. Wij passen de samenstelling van de lunch aan op uw specifieke wensen. Daarbij nemen we u werk uit handen door op verzoek ook bestek en servies mee te leveren. Ook kunnen we de aankleding, het meubilair en de bediening verzorgen.

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden tot het verzorgen van een zakelijke of vergaderlunch in Zoetermeer? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met cateringbedrijf Saladerie Excellent. Telefoonnummer 079-3620747 of stuur een mailtje naar info@saladerie-excellent.nl