Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Recensies

Volg ons ook op Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube
 
 
 
-

Wij nodigen u uit om uw ervaringen met ons en onze andere klanten te delen. Uw mening is belangrijk voor Catering Saladerie Excellent. Met uw tips en ervaringen willen wij onze dienstverlening altijd blijven vernieuwen, verbeteren en aanscherpen. Daar hebben we u voor nodig. Deel uw ervaringen met onze (toekomstige) klanten en laat uw bericht hier achter door op de knop "Plaats recensie" te klikken.

Waardering
9,5
118 Recensies
 
Plaats recensie
 
Fred en Helen
19-10-2019
Alles top geregeld. Jeannet en Hans denken tijdens een persoonlijk gesprek echt mee. De hapjes waren volgens ons en onze gasten heerlijk. Kortom echt aan te raden.
Kwaliteit: 9
Kwantiteit: 9
Presentatie: 9
Service: 9
John en José
15-10-2019
Prima cateringservice! Er werd in een persoonlijk gesprek goed meegedacht over de samenstelling van zowel de luxe borrelhapjes als het menu. Onze gasten waren dan ook zeer tevreden en enthousiast over de hapjes, het buffet en de nagerechten. Ook erg fijn was dat Hans en Jeannet zich keurig hielden aan de gemaakte afspraken rond de levering.
Kwaliteit: 9
Kwantiteit: 9
Presentatie: 10
Service: 10
Wim van der Burg
29-09-2019
Na een persoonlijk gesprek en een advies op maat, gekozen voor een Italiaans buffet. Vooraf gevarieerde hapjes op een mooie schaal gepresenteerd. Als nagerecht panna cotta. Alles was zeer smakelijk en de gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Kwaliteit: 9
Kwantiteit: 10
Presentatie: 9
Service: 10
José Bruijn
28-09-2019
Alle gasten hebben genoten van het heerlijke buffet. Ik kon van te voren genoeg kiezen, er werd rekening gehouden met wat ik wilde, met het budget en evt. allergieën. De presentatie was ook erg mooi, en er was voldoende. Iedereen was dik te spreken over hoe lekker het allemaal was. Een geslaagde avond!
Kwaliteit: 9
Kwantiteit: 9
Presentatie: 9
Service: 9
Sjon & Sandra Jansen
03-09-2019
Heerlijke hapjes welke door mijn feestgangers bij iedere ronde weer met gulzige handjes werden ontvangen. Van hartig tot vegetarisch het zat er allemaal bij. Werd aangeleverd in stevige koelkisten en de bediening kon het pakken en rond gaan zonder er verder iets aan te hoeven doen. Ons feest was een 7, de mensen van de dranken maakte er een 8 van, de mensen van de muziek maakte er een 9 van, en Saladerie Excellent zorgde er voor dat we een 10 haalde. Dikke duim omhoog
Kwaliteit: 9
Kwantiteit: 9
Presentatie: 10
Service: 10