Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Een gezonde lunch bestellen bij Saladerie Excellent Zoetermeer

 
 
 
-
Home » Gezonde lunch bestellen Bel nu » 079 - 36 20 747

Een gezonde lunch bestellen

 

Een smakelijke en gezonde lunch bestellen in Zoetermeer

Dat een lekkere lunch ook gezond kan zijn bewijzen we bij Saladerie Excellent met onze lunch service, waarbij we gebruik maken van kwalitatieve, gezonde en verse ingrediënten. Bij ons kunt u voor iedere gelegenheid een heerlijke gezonde lunch bestellen. bijvoorbeeld voor evenementen, feesten en vergaderlunches. We staan klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten, voor grote en kleine gezelschappen.

 

Zo lekker kan gezond zijn

We vinden het erg belangrijk dat de basis van onze gerechten goed is. Om dit te garanderen kopen we zelf alle ingrediënten vers in en houden we toezicht op de kwaliteit. Verse producten zijn gezonder en voedzamer en dus perfect voor het creëren van smaakvolle, gezonde gerechten. Zo lekker kan gezond dus zijn!

 

Wanneer u bij Saladerie Excellent een gezonde lunch wilt bestellen kunt u kiezen uit diverse opties, bijvoorbeeld:

 

  • Maaltijdsalades
  • Rauwkostsalades
  • Gezonde belegde broodjes
  • Fruitsalade en handfruit
  • Gezonde lunchpakketten

 

Wanneer u een lunchbuffet bestelt kunnen we tevens zorgen voor verse en gezonde gerechten, hapjes en bijgerechten.

 

Ook voor mensen met een lactose intolerantie of glutenallergie zijn onze lunchgerechten aan te passen.Daarbij verzorgen we gerechten die vrij zijn van ei, noten of zuivel. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we passen de lunch aan op uw wensen.

 

Wilt u voor een vergadering, evenement of gewoon voor bij u thuis een gezonde lunch bestellen? Neemt u dan contact op met Saladerie Excellent in Zoetermeer. Telefoonnummer 079-3620747 of stuur een mailtje naar info@saladerie-excellent.nl