Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Heerlijke belegde broodjes verzorgt door Saladerie-Excellent in Zoetermeer!

 
 
 
-
Home » Catering Zoetermeer Bel nu » 079 - 36 20 747

Altijd zeker van het lekkerste eten

Als u zoekt naar een cateraar die voor u de lekkerste belegde broodjes kan verzorgen staat Saladerie-Excellent klaar om u hierbij te helpen. Of het nu gaat om een directielunch, een lunch tijdens een training of seminar of gewoon bij u thuis wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring met het verzorgen van cateringoplossingen in de breedste zin van het woord. Wij hebben dan ook als één van de meest geprezen cateringbedrijven in Zoetermeer al veel feesten tot een succes gebracht. Naast het klaarmaken van heerlijke belegde broodjes kunt u bij ons ook terecht voor buffetten, salades, hapjes, bediening, meubilair, servies en bestek. Wij nemen alles uit handen. Wanneer u meer wilt weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Als cateraar in Zoetermeer zorgen wij voor de lekkerste belegde broodjes

Bent u op zoek naar de culinaire aankleding van uw lunch of broodmaaltijd in Zoetermeer dan bent u welkom contact met ons op te nemen. Wij zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt met onze heerlijke belegde broodjes. Saladerie-Excellent beschikt over jaren ervaring als cateringbedrijf. Wij bereiden al die tijd al heerlijk eten. Wilt u meer weten over onze staat van dienst? U bent welkom om te lezen wat onze klanten schrijven.

Saladerie-Excellent vindt dat een goede communicatie met de klant essentieel is als de opdracht door de cateraar naar tevredenheid moet worden uitgevoerd. Wij luisteren naar u als de klant zodat afspraken duidelijk en helder zijn. Saladerie-Excellent maakt als één van de populairste cateraars in Zoetermeer enkel gebruik van verse kwaliteitsproducten, waardoor de gerechten een geweldige smaak en uitstraling hebben. Saladerie-Excellent is dé cateraar in Zoetermeer die elk feest naar een hoger niveau kan tillen.

Aarzel niet contact met ons op te nemen

Wij nodigen u uit om ons telefonisch te benaderen voor meer informatie over onze diensten en onze prijzen. Saladerie-Excellent helpt u graag met het verzorgen van de beste belegde broodjes. Ook is het mogelijk een vrijblijvend persoonlijk gesprek af te spreken, waarin wij meer informatie kunnen geven over onze service. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 079-3620747. Het is uiteraard ook mogelijk om vragen te stellen via onze website.