Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Een ervaren traiteur voor uw feest, evenement of gelegenheid in Delft en Zoetermeer

 
 
 
-
Home » Traiteur Zoetermeer, Traiteur Delft Bel nu » 079 - 36 20 747

Altijd zeker van hoge kwaliteit eten en de beste service

Saladerie-Excellent is een ervaren traiteur met meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van de catering van (bedrijfs-)feesten, evenementen, bruiloften en meer. Wilt u hier ook graag gebruik van maken, neem dan zeker contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de hoge kwaliteit ingrediënten voor de lekkerste gerechten, servies en bestek en een professionele bediening. Wilt u meer weten over ons of onze service? Bezoek dan onze website!

Uw catering van A tot Z verzorgd

Als traiteur hebben wij in Delft en Zoetermeer al vaak de culinaire aankleding van verschillende gelegenheden verzorgd. Hierdoor snappen wij uitstekend wat onze klanten belangrijk vinden. Saladerie-Excellent werkt voor iedere bijeenkomst of ieder feest met hoogwaardige, verse ingrediënten. Wij passen de complete aankleding aan de hand van uw persoonlijke wensen aan.

Saladerie-Excellent vindt persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom kunt u het best direct contact met ons opnemen. Op deze manier kunnen wij het gemakkelijkst de mogelijkheden met u bespreken of een afspraak maken. Wij leveren u zowel kwaliteit als gemak. Bekijk op onze website de recensies van tevreden klanten die u zijn voorgegaan!

Diensten die we aanbieden:

  • Eten, van borrelhapjes tot compleet buffet;
  • Bediening en meubilair;
  • Servies en bestek.

Saladerie-Excellent staat voor u klaar

Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen met Saladerie-Excellent wanneer u vragen heeft over onze catering of direct gebruik wilt maken van onze diensten. Wij staan u altijd te woord voor het beantwoorden van uw vragen of om te zien hoe wij u het best van dienst kunnen zijn. Voor een compleet overzicht van onze diensten kunt u onze website bekijken.