Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Schakel een professionele cateringsservice in voor uw gelegenheid in Delft

 
 
 
-
Home » Cateringsbedrijf Delft Bel nu » 079 - 36 20 747

Eén van de beste cateringsbedrijven van Delft staat voor u klaar

Zoekt u een professionele cateringservice in Delft, die uw feest, gelegenheid of evenement tot in de puntjes kan verzorgen? Saladerie-Excellent beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van de catering. Schakel ons daarom in als u zeker wilt zijn van de beste service. Hierbij bent u altijd zeker van hoge kwaliteit ingrediënten voor de lekkerste gerechten, servies en bestek en een professionele bediening. Zoekt u meer informatie over ons of onze service? Bekijk dan gerust onze website!

Altijd zeker van verse kwaliteitsproducten en professionele bereiding

Diensten die we aanbieden:

  • Eten, van borrelhapjes tot compleet buffet;
  • Servies en bestek;
  • Bediening en meubilair.

Aangezien wij op veel feesten in Delft al de culinaire aankleding hebben verzorgd, snappen wij uitstekend wat onze klanten belangrijk vinden. Saladerie-Excellent werkt altijd met hoogwaardige, verse ingrediënten en voor de complete aankleding van uw feest aan de hand van uw persoonlijke wensen.

Persoonlijk contact met onze klanten vindt Saladerie-Excellent zeer belangrijk. Om die reden kunt u het best meteen contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken of een afspraak maken. Onze aandacht ligt bij het leveren van kwaliteit én gemak! Op onze website vindt u recensies van eerdere tevreden klanten.

Wacht niet!

Neem direct contact op met Saladerie-Excellent als u vragen heeft of onze hulp in wilt schakelen. Wij staan u altijd te woord voor het beantwoorden van uw vragen of om te zien hoe wij u het best van dienst kunnen zijn. Voor een compleet overzicht van onze diensten kunt u onze website bekijken.