Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Catering Zoetermeer voor een geslaagd feest

 
 
 
-
Home » Catering Zoetermeer Bel nu » 079 - 36 20 747

Van personeelsfeest tot bruiloft, Saladerie-Excellent verzorgt het!

Bent u op zoek naar een cateraar in Zoetermeer? Van bedrijfsevent tot recepties, verjaardagen en bruiloften, Saladerie-Excellent maakt er samen met u een geslaagde dag van. Met meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van cateringoplossingen in de breedste zin van het woord hebben wij als één van de meest geprezen cateringbedrijven in Zoetermeer al veel feesten tot een succes gebracht. Van eten tot bediening en van meubilair tot servies en bestek, wij zorgen ervoor. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Dé cateraar van Zoetermeer; betrouwbare service en heerlijk eten

Voor de culinaire aankleding van elk event in Zoetermeer kunt u bij ons terecht. Van borrelhapjes tot complete buffetten, wij zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Saladerie-Excellent heeft jaren ervaring als cateringbedrijf in Zoetermeer en bereidt al die tijd al heerlijk eten. Benieuwd naar onze staat van dienst? Lees dan gerust wat onze klanten schrijven.

Voor Saladerie-Excellent is een opdracht voor een cateraar in Zoetermeer alleen uit te voeren als er goede communicatie is met de klant. Er wordt geluisterd naar de klant zodat afspraken duidelijk en helder zijn. Als één van de populairste cateraars in Zoetermeer maakt Saladerie-Excellent enkel gebruik van verse kwaliteitsproducten, waardoor de gerechten een geweldige smaak en uitstraling hebben. Saladerie-Excellent is dé cateraar in Zoetermeer die elk feest naar een hoger niveau kan tillen.

Contacteer ons vrijblijvend

Voor het plannen van een event is het nodig om een goed beeld te hebben van uw wensen. U kunt ons gerust telefonisch benaderen voor meer informatie over onze diensten en onze prijzen. Wij verzorgen de catering voor zowel bedrijven als particulieren.Tevens kunnen we een vrijblijvend persoonlijk gesprek afspreken, waarin wij meer informatie kunnen geven over onze service. U kunt ons bellen via nummer: 079-3620747. Het is uiteraard ook mogelijk om vragen te stellen via onze website.