Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Cateringbedrijven - Saladerie Excellent catering Zoetermeer

 
 
 
-
Home » Catering cateringbedrijven Zoetermeer Bel nu » 079 - 36 20 747

Cateringbedrijf in Zoetermeer

 

De lekkerste catering in Zoetermeer

Bent u op zoek naar cateringbedrijven voor het verzorgen van een lekkere en complete catering in Zoetermeer? Dan bent u bij Saladerie Excellent aan het juiste adres. Wij verzorgen uw lunch, brunch, buffet of borrel tot in de puntjes. U kunt ons ook inschakelen voor de catering van evenementen en feesten in Zoetermeer. We ontzorgen u volledig door op verzoek het bestek, servies en zelfs het meubilair voor u te regelen. Ook kunnen we de bediening voor u verzorgen.

 

Buffet

Een verrukkelijke combinatie van warme en koude gerechten, hapjes, salades en snacks. Vanuit ons cateringbedrijf in Zoetermeer bezorgen we u onze huisgemaakte buffetten op prachtig opgemaakte schalen. Voor kleine en grotere groepen, voor ieder wat wils.

 

High tea en brunch

Saladerie Excellent levert complete lunches en brunches voor kleine en grote gezelschappen. Maar heeft u al eens aan een high tea gedacht? Een populaire vorm van catering op bruiloften, babyshowers, familiefeestjes bijvoorbeeld.

 

Lunch, broodjes en salades

Cateringbedrijf Saladerie excellent in Zoetermeer verzorgt een complete lunch voor u en uw gezelschap. Een lunch kan onder meer bevatten: luxe belegde broodjes, vers bereide maaltijd salades, croissants en vers fruit. Ook kunnen we complete lunchpakketten naar uw wensen samenstellen.

 

Borrel

Vrijdagmiddagborrel, nieuwjaarsborrel of een gezellig feestje bij u thuis met vrienden? Er zijn zoveel redenen om een gezellige borrel te organiseren. Wanneer u ons de catering van borrelhapjes en snacks laat verzorgen heeft u meer tijd voor uw gasten of collega’s.

 

Vergeet niet om speciale dieetwensen of allergieën van uw gasten te vermelden. Wij zorgen dan dat er aangepaste gerechten aanwezig zijn.


Op zoek naar cateringbedrijven in Zoetermeer? Laat uw catering verzorgen door Saladerie Excellent in Zoetermeer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met ons. Telefoonnummer 079-3620747 of stuur een mailtje naar info@saladerie-excellent.nl