Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Buffetten bestellen? Hapjes aan huis Zoetermeer

 
 
 
-
Home » Buffetten Bel nu » 079 - 36 20 747

Buffetten

Zoekt u een cateraar voor een buffet? Saladerie Excellent staat met plezier voor u klaar.   Wij bieden zowel warme als koude buffetten, met een ruime keuze aan salades en schotels.

 

Buffetten

 

Een buffet heeft een aantal grote voordelen.

  • Uw gasten kunnen zelf kiezen wat ze wel en wat ze niet willen eten
  • Uw gasten kunnen zelf gerechten combineren en bepalen zelf de hoeveelheden die ze opscheppen
  • Er ontstaat een ongedwongen sfeer door de gang naar het buffet

 

Het is daarom dat veel mensen voor een buffet kiezen. Bent u benieuwd wat voor buffetten Saladerie Excellent te bieden heeft? Kijk dan hieronder naar de gerechten die we aanbieden en neem contact op als er iets voor u tussen zit!

 

Buffetten bestellen

 


Een buffet van Saladerie Excellent is voor tal van evenementen geschikt. Voor bruiloften is het buffet natuurlijk een veelgemaakte keuze. Zeker voor grote groepen is het buffet een mooie oplossing. Ook bij verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden staan wij graag klaar om uw buffet, koud of warm, of wellicht beide, te verzorgen. Hierbij maken wij gebruik van verse producten, waaruit wij zelf onze gerechten maken. Naast de bereiding en het serveren zit u ook niet met de afwas, daar zorgen wij voor. U regelt de gasten, wij regelen de rest. Neem daarom contact met ons op als u meer wilt weten over onze buffetten.