Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Borrelhapjes bestellen? Hapjes aan huis Zoetermeer

 
 
 
-
Home » Borrelhapjes Bel nu » 079 - 36 20 747

Borrelhapjes bestellen

Heeft u iets te vieren? Saladerie Excellent biedt een ruime keuze aan borrelhapjes. Zo hebben wij voor elke gelegenheid een groot assortiment, waardoor er ongetwijfeld iets voor u tussen zal zitten. Van de traditionele hapjes, zoals gevulde eieren en tomaatjes tot luxere gerechten, zoals wraps, zalmbonbons en gevulde pannenkoekenenvelopjes.

 

borrelhapjes bestellen

 

Borrelhapjes zijn geschikt voor een grote diversiteit aan gelegenheden, zoals:

 

  • Jubilea
  • Verjaardagen
  • Bruiloften
  • Bedrijfsevenementen

 

Natuurlijk zijn er nog meer gelegenheden te bedenken waar onze borrelhapjes een leuke toevoeging zijn. Hieronder hebben we voor u een overzicht van alle hapjes die we te bieden hebben. Bekijk ze gerust en bel ons als u er trek van heeft gekregen!

 

borrelhapjes bestellen

 

Borrelhapjes van Saladerie Excellent

Saladerie Excellent biedt al sinds 1995 borrelhapjes in de regio Zoetermeer. Sindsdien maken wij al naam als servicegerichte cateraar met heerlijke, verse producten. Dit doen wij voor allerlei verschillende partijen. We verzorgen borrelhapjes voor kleine en grote groepen, voor zowel bedrijven als particulieren. Saladerie Excellent biedt u het complete pakket. We verzorgen borrelhapjes, maar kunnen ook aankleding, bestek en meubilair verzorgen. Zo kunt u alle aandacht op uw gasten richten, terwijl u van lekkere hapjes kunt genieten. Totale ontzorging voor een aantrekkelijk tarief. Wilt u meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie.