Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Smaakvolle bedrijfscatering in Zoetermeer

 
 
 
-
Home » Bedrijfscatering cateringbedrijven Zoetermeer Bel nu » 079 - 36 20 747

Smaakvolle bedrijfscatering in Zoetermeer

Vergadering, conferentie, bedrijfsevenement of klanten lunch gepland? Dan bent u wellicht op zoek naar een cateringbedrijf in Zoetermeer voor het verzorgen van uw bedrijfscatering. neem dan eens contact op met Saladerie Excellent. Met onze kwalitatieve producten bent u verzekerd van een heerlijke, verse brunch en lunch.

 

Bedrijfscatering door Saladerie Excellent Zoetermeer

Wij onderscheiden ons van andere cateringbedrijven in Zoetermeer doordat we onze kwaliteit goed waarborgen. Zo hebben we de inkoop van de verse kwaliteitsproducten zelf in de hand en zijn onze heerlijke gerechten huisgemaakt. Dit proeft u!

 

Wat kunt u bij ons bestellen?

Een gezonde lunch, heerlijke warme gerechten, hartig of zoet, Saladerie Excellent Zoetermeer verzorgt uw bedrijfscatering tot in de puntjes, met voor ieder wat wils.

 

  • Belegde broodjes
  • Lunchpakketten
  • Uitgebreid buffet
  • Hartige en zoete hapjes
  • Luxe belegde broodjes
  • Gezonde maaltijdsalades
  • Sandwiches
  • ‘Homemade’ salade schotels

 

Later op de middag een energieboost nodig? Indien gewenst leveren we ook vers handfruit bij uw bestelling.

 

Cateringbedrijf voor specifieke wensen

Niet alleen op het gebied van smaak zorgen we bij Saladerie Excellent dat er voor ieder wat wils is, ook met speciale diëten of allergieën houden wij rekening. Zo leveren we gerechten die geschikt zijn voor mensen met een lactose intolerantie of glutenallergie. Ook verzorgen we gerechten die minder zout bevatten of vrij zijn van ei, noten of zuivel. Laat ons weten wat uw verzoeken zijn en we maken een aangepast menu.

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor bedrijfscatering? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met cateringbedrijf Saladerie Excellent. Telefoonnummer 079-3620747 of stuur ons een mailtje via info@saladerie-excellent.nl