Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Recensies

Volg ons ook op Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube
 
 
 
-

Wij nodigen u uit om uw ervaringen met ons en onze andere klanten te delen. Uw mening is belangrijk voor Catering Saladerie Excellent. Met uw tips en ervaringen willen wij onze dienstverlening altijd blijven vernieuwen, verbeteren en aanscherpen. Daar hebben we u voor nodig. Deel uw ervaringen met onze (toekomstige) klanten en laat uw bericht hier achter door op de knop "Plaats recensie" te klikken.

Waardering
9,5
112 Recensies
 
Plaats recensie
 
Jolanda Spaans
15-07-2019
13 juli 2019, verrassings feestje voor mijn man georganiseerd. Buffet met verschillende salades besteld, en diversen koude hapjes voor 18 personen. Keurig op tijd.alles werd netjes uitgeserveerd. Buffet was echt allemaal heerlijk,mooi opgemaakt. Kreeg veel complimenten, Prettig Mali contact, aardige mensen. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 10
Els de Waal
23-07-2018
heerlijke gebakjes, hapjes en Buffet. Perfect alles geregeld. Voor herhaling vatbaar.
Kwaliteit: 9
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 10
Kristel van Tol
29-05-2018
Voor een familiefeest thuis door Saladerie Excellent een high-tea laten verzorgen gevolgd door buffet. Het was helemaal top. Iedereen heeft gesmuld van de lekkere scones, sandwiches, wraps en ander high-tea lekkers en ook het buffet met geitenkaas-quiche, salade caprese en frisse huzarensalade was zalig. De mondelinge afstemming vooraf over wat te bestellen, de goede prijs-kwaliteit verhouding, de flexibiliteit in het bezorgen/ophalen maakten dat we ontzorgd waren mbt de voorbereidingen voor dit feest.
Kwaliteit: 9
Kwantiteit: 9
Presentatie: 9
Service: 9
Anneke
27-03-2018
wij en onze gasten hebben genoten van een heerlijk buffet van salades en quiches. Alles in voldoende hoeveelheden en het zag er feestelijk uit. De sunny spinach en de waldorfsalade waren uitmuntend. Voor herhaling vatbaar
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 10
Rob de Graaf
27-02-2018
Onze gasten en wijzelf hebben genoten van het heerlijke buffet zoals verzorgd door Saladerie Excellent. Alles volgens afspraak, prima service, grote keuze. Erg aardige mensen die hun vak verstaan. Top.
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 10