WIJ ZIJN GESTOPT
Hartelijk welkom op onze website.
Zoals u kunt zien, zijn wij na 36 jaar werken in de horeca gestopt met ons cateringbedrijf. Al die jaren hebben wij met volle inzet, passie en plezier onze diensten mogen leveren aan vele mensen in Zoetermeer e.o. Onze dank gaat dan ook uit naar al die mensen en bedrijven die ons het vertrouwen hebben gegeven de afgelopen jaren. Wij zullen dat zeker gaan missen maar voor ons ligt een nieuwe uitdaging:
Wonen en genieten in Spanje
Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Recensies

Volg ons ook op Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube
 
 
 
-

Wij nodigen u uit om uw ervaringen met ons en onze andere klanten te delen. Uw mening is belangrijk voor Catering Saladerie Excellent. Met uw tips en ervaringen willen wij onze dienstverlening altijd blijven vernieuwen, verbeteren en aanscherpen. Daar hebben we u voor nodig. Deel uw ervaringen met onze (toekomstige) klanten en laat uw bericht hier achter door op de knop "Plaats recensie" te klikken.

Waardering
9,5
125 Recensies
 
Plaats recensie
 
Bernadet Hessing
08-03-2020
Heerlijke gerechten, die er erg mooi uitzien! Jeannet en Hans zijn zo aardig, en zorgen ervoor dat alles keurig op tijd komt! Saladerie Excellent is ECHT een aanrader!!!
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 10
Renny en Jan Koudstaal
27-02-2020
Goed overleg van te voren. Fijn dat er met je mee gedacht wordt. Alles op tijd afgeleverd. Heerlijk gegeten. Complimenten van alle gasten. Ook aan dieet wensen goed gedacht. TOP!
Kwaliteit: 9
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 9
Alfrink College
12-01-2020
Tijdens de afgelopen reünie weer ontzettend genoten van alle hapjes. Ze denken met je mee, zijn super flexibel en bieden een top service!
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 10
Anja en André de Regt
03-01-2020
En weer hebben Jeannet en Hans ons voorzien van prachtig opgemaakte salades tijdens onze familie nieuwjaarsbijeenkomst. Van tevoren denken ze goed met je mee hoeveel je nodig denkt te hebben. Ook bordjes en bestek leveren ze op verzoek mee. De gasten hebben er smaakvol van gegeten. Echt een aanrader voor iedereen die een goede cateraar zoekt. Jeannet en Hans, bedankt weer en tot een volgende keer.
Kwaliteit: 9
Kwantiteit: 9
Presentatie: 10
Service: 9
Zsuzsanna en Frank van Balen
22-12-2019
Wij zijn zeer tevreden, het eten was super lekker (Indische buffet en salades). Al onze wensen waren vervuld, alles was keurig op tijd bezorgd. Voor iedereen een aanrader. Jeannet en Hans zijn heel attent en meedenkend, bedankt.
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 9
Presentatie: 9
Service: 10