Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Recensies

Volg ons ook op Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube
 
 
 
-

Wij nodigen u uit om uw ervaringen met ons en onze andere klanten te delen. Uw mening is belangrijk voor Catering Saladerie Excellent. Met uw tips en ervaringen willen wij onze dienstverlening altijd blijven vernieuwen, verbeteren en aanscherpen. Daar hebben we u voor nodig. Deel uw ervaringen met onze (toekomstige) klanten en laat uw bericht hier achter door op de knop "Plaats recensie" te klikken.

Waardering
9,5
105 Recensies
 
Plaats recensie
 
Aad
15-01-2018
Gisteren met ruim 40 mensen genoten van een uitstekend Italiaans buffet. Aflevering precies volgens afspraak, prima kwaliteit, voldoende keus en meer dan genoeg voor iedereen. Kortom, zeer zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen, die iets te vieren heeft.
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 10
Ron Gerdes
12-12-2017
Vandaag heeft Saladerie excellent weer een bedrijfslunch verzorgd. Jeannet en Hans hebben deze zoals gewoonlijk goed verzorgd en op de afgesproken tijd geleverd en dit ondanks de sneeuw. Een goed bedrijf waarop je kan vertrouwen en die een goed product leveren. TOP
Kwaliteit: 9
Kwantiteit: nvt
Presentatie: nvt
Service: 9
Jan
27-09-2017
We hebben een uitstekende service ervaren. Goede aandacht voor de persoonlijke wensen, goed meedenken met de klant. De gasten waren blij verrast met de diversiteit aan hapjes en de kwaliteit ervan. Ze hebben ervan genoten. Kortom, voor iedereen aan te bevelen.
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 10
Marianne Spoelstra
23-08-2017
Wij hebben samen met onze gasten genoten van de overheerlijk hapjes. Mooi opgemaakt en overheerlijk van smaak. Uitstekende service.
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: nvt
Presentatie: 10
Service: 10
Jan
24-07-2017
Het koud/warm buffet voor 45 personen was oog- en tongstrelend. De gasten waren verrukt en de complimenten niet van de lucht. In een woord: EXCELLENT. Saladerie Excellent doet zijn naam eer aan en levert ook uitstekende service. Alles tegen een voortreffelijke prijs/kwaliteit.
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 10