Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Recensies

Volg ons ook op Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube
 
 
 
-

Wij nodigen u uit om uw ervaringen met ons en onze andere klanten te delen. Uw mening is belangrijk voor Catering Saladerie Excellent. Met uw tips en ervaringen willen wij onze dienstverlening altijd blijven vernieuwen, verbeteren en aanscherpen. Daar hebben we u voor nodig. Deel uw ervaringen met onze (toekomstige) klanten en laat uw bericht hier achter door op de knop "Plaats recensie" te klikken.

Waardering
9,5
123 Recensies
 
Plaats recensie
 
Alfrink College
12-01-2020
Tijdens de afgelopen reünie weer ontzettend genoten van alle hapjes. Ze denken met je mee, zijn super flexibel en bieden een top service!
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 10
Anja en André de Regt
03-01-2020
En weer hebben Jeannet en Hans ons voorzien van prachtig opgemaakte salades tijdens onze familie nieuwjaarsbijeenkomst. Van tevoren denken ze goed met je mee hoeveel je nodig denkt te hebben. Ook bordjes en bestek leveren ze op verzoek mee. De gasten hebben er smaakvol van gegeten. Echt een aanrader voor iedereen die een goede cateraar zoekt. Jeannet en Hans, bedankt weer en tot een volgende keer.
Kwaliteit: 9
Kwantiteit: 9
Presentatie: 10
Service: 9
Zsuzsanna en Frank van Balen
22-12-2019
Wij zijn zeer tevreden, het eten was super lekker (Indische buffet en salades). Al onze wensen waren vervuld, alles was keurig op tijd bezorgd. Voor iedereen een aanrader. Jeannet en Hans zijn heel attent en meedenkend, bedankt.
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 9
Presentatie: 9
Service: 10
Jan en Elly kneppers
17-11-2019
Het was een grandioos feest.Mede door het heerlijke eten het was allemaal super lekker En het zag er goed verzorgd uit.
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 9
Presentatie: 10
Service: 10
Hans en Jolitha van Offeren
04-11-2019
We zijn super tevreden over het buffet welke we gisteren geleverd kregen. Alles was zeer mooi opgemaakt en het smaakte fantastisch. Onze gasten waren ook zeer enthousiast! Een echte aanrader!
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 10