Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Recensies

Volg ons ook op Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube
 
 
 
-

Wij nodigen u uit om uw ervaringen met ons en onze andere klanten te delen. Uw mening is belangrijk voor Catering Saladerie Excellent. Met uw tips en ervaringen willen wij onze dienstverlening altijd blijven vernieuwen, verbeteren en aanscherpen. Daar hebben we u voor nodig. Deel uw ervaringen met onze (toekomstige) klanten en laat uw bericht hier achter door op de knop "Plaats recensie" te klikken.

Waardering
9,5
114 Recensies
 
Plaats recensie
 
Sjon & Sandra Jansen
03-09-2019
Heerlijke hapjes welke door mijn feestgangers bij iedere ronde weer met gulzige handjes werden ontvangen. Van hartig tot vegetarisch het zat er allemaal bij. Werd aangeleverd in stevige koelkisten en de bediening kon het pakken en rond gaan zonder er verder iets aan te hoeven doen. Ons feest was een 7, de mensen van de dranken maakte er een 8 van, de mensen van de muziek maakte er een 9 van, en Saladerie Excellent zorgde er voor dat we een 10 haalde. Dikke duim omhoog
Kwaliteit: 9
Kwantiteit: 9
Presentatie: 10
Service: 10
André de Regt
22-07-2019
We werden gastvrij ontvangen bij Saladerie Excellent met een kopje koffie en een praatje. Ze gaven goede adviezen v.w.b. de hoeveelheden die nodig waren voor een gezelschap van ca. 35 personen. De bestelling werd keurig op tijd afgeleverd en netjes uitgestald, incl. borden en bestek. Het smaakte uitstekend, van de lekker gekruide saté t/m de vlees- en vissalades. De avond daarop werd alles weer netjes volgens afspraak opgehaald. kortom: een echte aanrader!
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 10
Jolanda Spaans
15-07-2019
13 juli 2019, verrassings feestje voor mijn man georganiseerd. Buffet met verschillende salades besteld, en diversen koude hapjes voor 18 personen. Keurig op tijd.alles werd netjes uitgeserveerd. Buffet was echt allemaal heerlijk,mooi opgemaakt. Kreeg veel complimenten, Prettig Mali contact, aardige mensen. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Kwaliteit: 10
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 10
Els de Waal
23-07-2018
heerlijke gebakjes, hapjes en Buffet. Perfect alles geregeld. Voor herhaling vatbaar.
Kwaliteit: 9
Kwantiteit: 10
Presentatie: 10
Service: 10
Kristel van Tol
29-05-2018
Voor een familiefeest thuis door Saladerie Excellent een high-tea laten verzorgen gevolgd door buffet. Het was helemaal top. Iedereen heeft gesmuld van de lekkere scones, sandwiches, wraps en ander high-tea lekkers en ook het buffet met geitenkaas-quiche, salade caprese en frisse huzarensalade was zalig. De mondelinge afstemming vooraf over wat te bestellen, de goede prijs-kwaliteit verhouding, de flexibiliteit in het bezorgen/ophalen maakten dat we ontzorgd waren mbt de voorbereidingen voor dit feest.
Kwaliteit: 9
Kwantiteit: 9
Presentatie: 9
Service: 9