Catering en lunch in Zoetermeer –  Saladerie-Excellent
 

Privacyverklaring

Volg ons ook op Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube
 
 
 
-

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring van Catering Saladerie Excellent V.O.F. lees je welke persoonsgegevens wij van jouw verwerken, voor welke doeleinden en hoe jouw gegevens beschermd worden. Catering Saladerie Excellent V.O.F. verwerkt alleen persoonsgegevens voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over Catering Saladerie Excellent V.O.F.

Catering Saladerie Excellent V.O.F. is een vennootschap onder firma welke wordt geëxploiteerd door Jeannet en Hans Coumou. Onder deze handelsnaam worden de volgende diensten aangeboden:
  • Verzorging van catering in de ruimste zin van het woord.
  • Levering van belegde broodjes en complete lunches
  • Levering van warme en koude buffetten
  • Levering van warme en koude borrelhapjes
  • Levering van High Tea’s

Catering Saladerie Excellent V.O.F. maakt gebruikt van de volgende website(s):
  • www.saladerie-excellent.nl

Privégegevens van Jeannet en Hans Coumou zijn:
  • Jeannet en Hans Coumou
  • Absrechtstraat 55
  • 2729 AW Zoetermeer
  • Tel: 079-3620747
  • Email: info@saladerie-excellent.nl
  • Email: hans@saladerie-excellent.nl
  • Email: jeannet@saladerie-excellent.nl
  • KVK nummer: NL817620515B01

Welke gegevens verzamelt Catering Saladerie Excellent en waarom?

Wanneer je het contactformulier invult of een afspraak maakt via de website:
  • Voor en achternaam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • IP-adres (Geanonimiseerd)
  • Locatiegegevens, zoals van welk apparaat je onze site benadert.

Deze persoonsgegevens worden gebruikt om de gevraagde informatie op te sturen of contact op te nemen om nadere informatie te verstrekken of afspraken te maken met Catering Saladerie Excellent V.O.F. IP-adressen en locatie gegevens worden gebruikt om te analyseren waar bezoekers vandaan komen en welke pagina’s op de website interessant worden gevonden. Wanneer een afspraak op ons kantoor plaats vindt, worden de volgende persoonsgegevens in ons systeem opgenomen:
  • Voor en achternaam
  • Straat en huisnummer (eventuele toevoeging)
  • Postcode en Woonplaats
  • Emailadres
  • Telefoonnummer

Deze gegevens worden gebruikt om de factuur van de geleverde producten en diensten op te stellen. Adressen worden tevens gebruikt om de geleverde producten en diensten op de juiste plaats te bezorgen en/of uit te voeren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en kunnen op uw uitdrukkelijke wens uit ons systeem worden verwijderd.

Hoe worden jouw gegevens beveiligd?

Catering Saladerie Excellent V.O.F. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, diefstal, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Dit gebeurt onder andere door een ´clean desk´ policy en een beveiliging van het computersysteem met een inlog en een wachtwoord.
Indien je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed zijn beveiligd of je hebt aanwijzingen van misbruik, neem dan contact met Catering Saladerie Excellent V.O.F. op via www.saladerie/excellent.nl.

Cookies of vergelijkbare technieken

Catering Saladerie Excellent V.O.F. maakt gebruik van analytische cookies. Deze worden slechts anoniem verwerkt voor statistische doeleinden.
Catering Saladerie Excellent V.O.F. maakt geen gebruik van de Facebook-pixel

Delen van persoonsgegevens met derden

Catering Saladerie Excellent V.O.F. verkoopt jouw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Privacy by default en Privacy by design

Privacy by default: Catering Saladerie Excellent V.O.F. gaat er bij de verwerking van persoonsgegevens vanuit dat "nee" de standaard is. Daarom is het verplicht voor iedereen om toestemming te verlenen om zijn of haar persoonsgegevens en staat hierbij ook een verwijzing naar de privacyverklaring, te vinden op elke webpagina van de beheerde website (onderaan). Dit vinkje moet altijd actief op "ja" worden gezet. Privacy by design: Catering Saladerie Excellent V.O.F. verzamelt niet meer persoonsgegevens dan strikt noodzakelijk is voor het doel van de verwerking en zal deze gegevens niet langer dan noodzakelijk bewaren.

Samenwerkingsovereenkomsten met Catering Saladerie Excellent V.O.F.

Google Analytics
Accountants en Fiscaal Adviseurs Smit en de Wolff
AFAS Software
Local Marketing Online
Catering Saladerie Excellent V.O.F. kan verwerkingsovereenkomsten hiervan overleggen.
Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk en delen deze gegevens niet met derden.
De gegevens in ons boekhoudprogramma bewaren wij tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen. De gegevens voor Google analytics worden anoniem verwerkt en maximaal 14 maanden bewaard.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen. De rechten en plichten.

Je hebt altijd het recht om jouw persoonsgegevens in te zien en te corrigeren. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming van gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Catering Saladerie Excellent V.O.F. Tot slot heb je het recht om ‘vergeten te worden’. Dit houdt in dat wij al jouw gegevens moeten verwijderen, mits dat niet strijdig is met onze wettelijke verplichtingen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@saladerie-excellent.nl. Wij nemen uitsluitend schriftelijke verzoeken in behandeling en reageren zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, op je verzoek. Ben je niet tevreden op de manier waarop wij zijn omgesprongen met jouw persoonsgegevens dan kun je een klacht indienen bij de Nationale Toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: Autoriteit Persoonsgegevens

Catering Saladerie Excellent V.O.F.
Absrechtstraat 55
2729 AW Zoetermeer
Tel: 079-3620747
Mobiel: 06-51306037
Email: info@saladerie-excellent.nl