WIJ ZIJN GESTOPT
Hartelijk welkom op onze website.
Zoals u kunt zien, zijn wij na 36 jaar werken in de horeca gestopt met ons cateringbedrijf. Al die jaren hebben wij met volle inzet, passie en plezier onze diensten mogen leveren aan vele mensen in Zoetermeer e.o. Onze dank gaat dan ook uit naar al die mensen en bedrijven die ons het vertrouwen hebben gegeven de afgelopen jaren. Wij zullen dat zeker gaan missen maar voor ons ligt een nieuwe uitdaging:
Wonen en genieten in Spanje
Catering en lunch in Zoetermeer – Saladerie-Excellent
 

Saladerie Excellent Zoetermeer

Volg ons ook op Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube
 
 
 
-

Wie zijn wij?

Keuken
Hans & Jeannet
Wij zijn Jeannet en Hans Coumou, eigenaars van Saladerie Excellent, een cateringbedrijf in Zoetermeer.

Na 11 jaar een lunchroom in Delft te hebben geëxploiteerd, besloten we dat we graag met een all round cateringbedrijf in Zoetermeer aan de slag wilden. Zo ontstond in 1995 Saladerie Excellent. Wegens succes en het daarmee gepaard gaande ruimtegebrek, besloten we ons in 2002 te huisvesten in een nieuw pand, in de wijk Oosterheem in Zoetermeer. Onze passie voor lekker eten, goede producten en gasvrijheid zorgt ervoor dat we onszelf blijven overtreffen en dat onze trouwe klanten blijven terugkomen. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Gekoeld vervoer

De traiteur voor iedere gelegenheid

Saladerie Excellent is er voor particulieren, bedrijven en instellingen die voor een kleine of grote groep mensen een cateringbedrijf nodig hebben. Hierbij kunt u denken aan bruiloften, communies, baby showers, feesten bedrijfsevenementen, werklunches en nog veel meer.

Wat maakt de cateringservice van Saladerie Excellent zo bijzonder?

De basis van onze topcatering zijn kwaliteit en smaak, met als kers op de taart service en gemak. Onze producten zijn huisgemaakt en de ingrediënten heerlijk vers. Dat proeft u! Daarnaast nemen we u op verzoek al het catering gerelateerde werk uit handen. We leveren volgens afspraak, regelen de aankleding, het meubilair en bestek en servies. En zelfs de bediening kunnen we voor u verzorgen. Aan het eind van de dag of avond ruimen we alles weer voor u op. U heeft dus tijd over voor uw gasten en om zelf een hapje en drankje te nuttigen.
Culinaire aankleding voor elk event, feest, bruiloft, bedrijfsuitje of communie in Zoetermeer! Pand

Onze mogelijkheden

Een greep uit onze diensten en assortiment:

 • Borrelhapjes en snacks
 • Tapasschotels
 • Buffetten (warm en koud)
 • High tea
 • Lunch
 • Brunch
 • Huisgemaakte salades
 • Belegde broodjes (van standaard tot luxe)
 • Complete lunchpakketten
 • Bestek, servies, meubilair en aankleding van uw feest of evenement
 • Bediening

Benieuwd naar alle mogelijkheden, producten en diensten die wij als cateraar voor u kunnen verzorgen? We nodigen u uit om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 079-3620747 of stuur een mailtje naar info@saladerie-excellent.nl

 

Hopelijk tot snel!


Jeannet en Hans Coumou